Direcționează 3,5%

Impozitul tău pe venit a fost deja plătit statului prin intermediul angajatorului, la fiecare salariu. Acum tu ai puterea de a spune statului cum vrei să fie utilizaţi 3,5% din impozitul tău. Poți ajuta o asociație non-profit, care prin rezultatele sale concrete îmbunătățește mediul înconjurător și poți promova asociația în rândul colegilor tăi.

Cum te poți implica în doar 2 pași?

1. Descarcă și completează formularul 230 până la data de 25 mai 2021.

2. Poți depune chiar tu formularul la Administrația Financiară de domiciliu(vezi aici arondarea localităților pe unități teritoriale) sau îl putem depune noi pentru tine. Orice variantă alegi, dă-ne de veste pentru a te putea include pe lista super-eroilor pădurii!

Dacă doar 10% dintre cei 8,7 milioane de angajați din România ar direcționa 3,5%, atunci suma totală pe care am dedica-o împăduririlor ar fi de peste 70 de milioane de lei. Cu aceste fonduri, regiunea Sud-Muntenia s-ar bucura de peste 930 de hectare de pădure nou înființată în fiecare an.

Vrei ca efortul tău să ia amploare? Atunci te provocăm la o cursă de ștafetă! Povestește-le tuturor cunoscuților tăi despre noi și predă ștafeta mai departe!

La linia de sosire va fi un Sud al României împădurit!