Evenimente sportive

Participă la evenimentele sportive!

Ești alergător sau vrei doar să te menții în formă?!

Atunci te așteptăm la evenimentele sportive!

Știai că de cele mai multe ori, evenimentele sportive din România aleg să susțină cauze de mediu sau sociale? Alege cauza noastră, iar împreună cu partenerii noștri, transformăm înscrierea ta in pădure. Un procent din taxa de înscriere se îndreaptă către împădurirea terenurilor neproductive din regiunea Sud-Muntenia.

Te încurajăm și pe tine să îți testezi limitele la:

Semimaratonul Gerar, eveniment cu tradiție ce deschide calendarul alergărilor din București. Are loc în cadrul Universității Politehnica, având drept scop principal promovarea mișcării în aer liber. Toți cei pasionați de sport pot opta să alerge la una dintre cele două probe: cros ELTH (10,8 km) și semimaraton (21 km).

Înscrie-te și fii ager la Gerar!


ÎNSCRIE-TE AICI

TranSnow, fratele mai mic la Transmaratonului, te provoacă la fiecare început de primăvară să îți testezi limitele pe cea mai frumoasă șosea din România – Transfăgărășan. Cele două probe – Zeceton (10 km) și Semimaraton (21 km) – te așteaptă pe traseul înzăpezit!

E un eveniment WOW, așa că înscrie-te NOW!


ÎNSCRIE-TE AICI

Uniqa Asigurări Bucharest 10k & Family Run este un evenmient care aduce la un loc oamenii activi ce caută să petreacă timp în aer liber cu familia. Începând de la cursa bebelușilor și până la cursa de 10k, vei găsi locul potrivit pentru oricare dintre membrii familiei.

Profită de această șansă uniqă și înscrie-te acum!


ÎNSCRIE-TE AICI

Volkswagen Bucharest Half-Marathon se întoarce în fiecare primăvară, în luna mai. Mega-evenimentul din București îi așteaptă pe toți cei ce vor să alerge sau să petreacă timp de calitate în aer liber. Spor(t) la înscriere!


ÎNSCRIE-TE AICI

Transmaratonul este un eveniment care îți taie răsuflarea, la propriu și la figurat, dificultatea traseului este îndulcită de frumusețea peisajului.  Toți cei care au alergat pe Transfăgărășan și-au dorit să se întoarcă și de aceea continuă să fie organizat în fiecare an, în al doilea weekend din luna septembrie. Desfășurat într-un cadru de basm, pe cea mai frumoasă șosea din lume, evenimentul te provoacă să iei startul la cursele de 10, 21, 30, 42 sau 50 km și să îți depășești limitele. Înscrie-te și lasă-te TRANSportat într-o cursă de poveste!


ÎNSCRIE-TE AICI

Maratonul Internațional București este cel mai vechi și cel mai mare eveniment sportiv caritabil din România și suntem mândri sa fim cauza încă din prima ediție. În fiecare toamnă, evenimentul redă Bucureștiul oamenilor și îl pune pe harta capitalelor ce găzduiesc maratoane internaționale. Traseele curselor de 10K, semimaraton, maraton și ștafetă acoperă arterele principale ale capitalei, în timp ce ziua de sâmbătă le este dedicată copiilor. 


ÎNSCRIE-TE AICI