Fii fundraiser!

Fii fundraiser!

Fundraisingul reprezintă o metodă inedită de a strânge fonduri pentru o cauză.

Poţi alerga și tu pentru cauza noastră! Iată ce trebuie să știi: vei primi un kit despre fundraising, cu tips and tricks despre cum să-ţi convingi familia, prietenii şi cunoscuţii să facă donaţii pentru Pădurea Copiilor și, de asemenea, vei avea şi o pagina personalizată pe Galantom.ro pentru donaţii online.

Vezi evenimentele sportive la care poți să ne susții!


Participă la evenimente sportive

Pădurea îți dăruiește zilnic cadouri – de la sechestrarea Carbonului și producerea de Oxigen, până la formarea unui scut natural în fața intemperiilor, a vânturilor și a alunecărilor de teren-, iar acum TU îi poți dărui un eveniment important din viața ta în semn de recunoștință! Campania „Dăruiește-ți ziua!” este modalitatea prin care sărbătoarea ta devine sărbătoarea pădurii, așa că adună-ți armata de prieteni și hai să îi facem naturii o petrecere surpriză!

Pentru mai multe detalii, accesează această pagină.

Fondurile obţinute în urma organizării evenimentelor sunt utilizate pentru împăduriri. Până acum, am plantat şi îngrijit 36 de hectare de teren agricol degradat, în 4 locaţii din judeţele Călăraşi și Teleorman.

Sunt implicat, din 2010, în susținerea de proiecte sociale, prin toate mijloacele care îmi sunt la îndemână: resurse personale (timp, know-how, bani, donare de sânge etc.) și participarea la campanii de împăduriri, de fundraising sau de promovare.

Dacă ai nevoie de câteva motive pentru a te implica, la rândul tău, hai să îți ofer câteva:

Pentru că a face bine este în natura noastră, a oamenilor.

Pentru că implicarea ne face să ne simțim bine, împliniți.

Pentru că ne ridică stima de sine și asta va influența pozitiv atitudinea noastră față de viață.

Pentru că faptele bune se întorc și, cu siguranță, vom avea și noi nevoie de ajutor la un moment dat…

Pentru că faptele bune ne mențin în zona acțiunilor pozitive, ceea ce va genera rezultate pozitive în sfera vieții noastre.

Pentru că întâlnim alți oameni asemenea nouă, oameni sufletiști, frumoși, pe care vom putea conta.

Pentru că ne dezvoltăm spiritul civic și pentru că cei din jurul nostru și copiii noștri se vor inspira din acțiunile noastre.

Mult succes!

Andrei Roșu, sportiv de anduranță și voluntar al Pădurii Copiilor

Majoritatea dintre noi nu facem sport de performanță, avem motivații diferite, dar și zile când, cel puțin eu, ne este mai greu să ieșim la antrenament.În astfel de zile faptul că la evenimentul pentru care mă antrenez fac fundraising pentru o cauză dragă, mă “împinge” să îmi pun încălțările și să ies pe ușă. Chiar dacă cei din cercul meu social, nu au donat neapărat pentru partea sportivă, susținerea lor mă responsabilizează să mă țin mai serios de antrenamente. Iar când știi că prin efortul tău de fundraising, poți ajuta cât de puțin la împădurirea suprafețelor din România, cel puțin la fel de mult ca timpul de pe ceas la finalul cursei.

Gabriel Solomon