Fii voluntar

Fii voluntar

Schimbarea pornește de la tine. Vrei să schimbi ceva în viața ta și a celorlalți? Te așteptăm la noi în echipă!

Voluntariatul este cea mai bună cale de a îți depăși limitele, de a te face să te simți util și, poate cel mai important, de a te face să te simți fericit. Lucrul în echipă, provocările și acumularea unor noi cunoștințe sunt doar câteva aspecte care conduc la dezvoltarea ta personală.

Căutăm oameni entuziaști, energici, care fac lucrurile să se întâmple, și care își doresc sa fie parte din joc nu doar spectatori. În echipa noastră, îți oferim contextul ideal pentru ca ideile tale să prindă viață.

Dacă vrei să fii voluntar, completează formularul, iar noi te vom contacta! Ne vom cunoaste, cât mai curând posibil, pentru a discuta pe larg despre modul în care ţi-ar plăcea să te implici în echipă.


Completează formularul

SiminaÎn general, voluntariatul e o bucurie. Partea ușoară, distractiva și frumoasă se combină cu partea grea, solicitantă și lungă și rezultă o adevărată bucurie, pe care o vei ține minte și o vei povesti iar și iar. Mi s-a părut mereu că zilele în care făceam voluntariat erau scoase din timp – poate pentru că ziua începea în general la ore inuman de devreme și avea momente când parcă nu se mai termina, dar dacă mi-ai cere să o fac din nou aș spune: “da, clar!”MarikaAsociația Pădurea Copiilor mi-a oferit șansa de a descoperi că se poate învăța și încerca lucruri noi la orice vârstă. Să petreci timp în aer liber alături de voluntari harnici, conversând, glumind, filozofând, cu veselie și să faci ceva util în același timp este minunat. Plantarea de puieți și îngrijirea lor până ajung păduri noi precum și educația ecologică, care se transmite prin voluntari, contribuie la un menținerea sănătății mediului, cât și a noastră, a tuturor.
Previous
Next

În general, voluntariatul e o bucurie. Partea ușoară, distractiva și frumoasă se combină cu partea grea, solicitantă și lungă și rezultă o adevărată bucurie, pe care o vei ține minte și o vei povesti iar și iar. Mi s-a părut mereu că zilele în care făceam voluntariat erau scoase din timp – poate pentru că ziua începea în general la ore inuman de devreme și avea momente când parcă nu se mai termina, dar dacă mi-ai cere să o fac din nou aș spune: “da, clar!”

Simina

Asociația Pădurea Copiilor mi-a oferit șansa de a descoperi că se poate învăța și încerca lucruri noi la orice vârstă. Să petreci timp în aer liber alături de voluntari harnici, conversând, glumind, filozofând, cu veselie și să faci ceva util în același timp este minunat. Plantarea de puieți și îngrijirea lor până ajung păduri noi precum și educația ecologică, care se transmite prin voluntari, contribuie la un menținerea sănătății mediului, cât și a noastră, a tuturor.

Marika