ECHIPA PĂDUREA COPIILOR

Teodora-Alexandra Pălărie
Teodora-Alexandra PălăriePreședinte
Atunci când sunt întrebată cu ce mă ocup, răspund adesea jumate serios, jumate în glumă că sunt haiduc! Pădurea Copiilor este o luptă cu birocrația, cu dezinteresul față de mediu, cu încăpățânarea naturii, însă este chemarea noastră, a întregii echipe. Este moștenirea pe care ne dorim să o lăsăm urmașilor nostri!
Gabriela Tunea
Gabriela TuneaCoordonator Voluntari
Pădurea Copiilor a fost răspunsul de care aveam nevoie la întrebările: „Și eu ce las în urma mea? Ce fac eu pentru lumea în care trăiesc, pentru viitori mei copii?”. Am început să am răspunsuri la aceste întrebări odată cu intrarea mea în echipă ca voluntar, în toamna lui 2013. Și, de atunci tot ce-mi doresc este să-i inspir pe cei din jurul meu să se implice, să creadă în ei și în puterea voluntariatului.
George Nicolae
George NicolaeInginer Silvic
Am ales sa lucrez intr-un ONG din dorinta de a arata ca inginerii silvici sunt mult mai mult decat ce vor unii sa fie. Pentru mine succesul este generat de sinergia a 3 planuri: personal, familial, professional.
Cristina Pășcanu
Cristina PășcanuCoordonator Pădurea cu legume
După ani petrecuți în companii, acu` 10 ani, o vizită la o campanie de plantări din județul Călărași m-a reorientat către lumea ONG. Pădurea Copiilor pentru mine nu este despre ”trebuie” ci este despre plăcerea de a face lucrurile care contează, acum și peste zeci de ani.
Jean-Louis Biasini
Jean-Louis BiasiniIT Manager
Looking for a place where i could combine my interest for both IT and climate change/energy transition wasn’t easy. I finally found a nice way to do that working for Padurea Copiilor as an IT-Manager.