Sponsorizează-ne cu 20%!

Sponsorizează-ne cu 20%!

Dă numele tău unei păduri! Pe lângă facilitățile fiscale (reducerea impozitului pe profit cu suma totală a sponsorizării), de care beneficiezi, mai există și alte avantaje, cum ar fi:

• îmbunătățirea capitalului de imagine al firmei; ?

• sprijinirea unor cauze de mediu;

• ?

• vizibilitate pe site-ul Pădurea Copiilor și în materialele de prezentare/promovare.

SPONSORIZĂRILE CĂTRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE AGENȚILOR ECONOMICI!

Fiecare agent economic are puterea de a decide să direcționeze o parte din impozitul pe profit către sponsorizarea unor cauze sociale, de mediu, culturale, educaționale, sportive etc., pe care le consideră benefice pentru comunitate. Poți face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit datorat statului, în limita a 0,5% din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminuează cu suma aferentă sponsorizării.

Daca toate companiile ar direcționa suma maximă prevăzută de lege, proiectele organizațiilor non-guvernamentale s-ar bucura de finanțarea cu peste 2.25 miliarde de lei. Cu toate acestea, studiile arată că numai una din două companii alege să utilizeze aceasta facilitate fiscală. Pentru mai multe detalii și o mai bună înțelegere, accesați Ghidul privind cheltuielile cu sponsorizarea

Dacă dorești să afli mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi, fie pe mail: comunicare@padureacopiilor.ro, fie pe telefon: 021.210.20.31.