Eduard JENA @ Pepiniera de Voluntari

 

Astăzi, la bunii noștri prieteni de la SocialGym, se desfășoară trainingul de Project Management ținut de Eduard JENA, project manager în cadrul Vodafone România – partenerii programului educațional de mediu Pepiniera de Voluntari al Asociației Pădurea Copiilor.

Eduard are o vastă experiență în project management, adunând timp de 10 ani provocări cărora le-a făcut față cu succes, prin încercarea unor abordări diverse. Așa cum spune el, „nicio metodologie nu poate înlocui experiența și capacitatea de a observa că ai probleme și de a-ți dori să găsești soluții. Poți fi un bun PM fără să vezi the bigger picture, dacă respecți metodologii la nivel de literă sau poți fi la fel de bun în zone unde este nevoie să înțelegi povestea de ansamblu, fiind un dezastru la nivel de raportare și detalii mărunte.

Nimic nu e simplu, asta ne e foare clar. Cum, la fel de clar ne este faptul că Edi e atât de pasionat de ceea ce înseamnă și face un project manager, încât dacă ar fi să o ia de la capăt, ar alege aceeași activitate ilfua5n.

Așa sunt trainerii din cadrul Pepinierei de Voluntari, tineri care îi inspiră pe ceilalți prin experiența și pasiunea lor.