Andrei Gligor ia startul la 1000 km Balkan Challenge!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

O dată cu începerea campaniei de plantări de toamnă din cadrul proiectului Pădurea copiilor, se dă startul și la competiția sportivă de anduranță 1000 km Balkan Challenge! Ingredientele acestei provocări sunt: 2 țări, 2 capitale, Fluviul Dunărea, Munții Balcani, un traseu de 1000 km, 1 alergător, Pădurea copiilor.

De ce este o provocare? Pentru că, timp de 11 zile, sportivii vor alerga și pedala 1000 km, dublul distanței dintre Bucuresti și Sofia.

Andrei Gligor, un susținător al proiectului, va participa pentru „Pădurea copiilor” la această competiție cu scopul de a trage un semnal de alarmă privind nevoia împăduririi sudului României pentru a ne proteja de efectele schimbărilor climatice, de alunecări de teren și deșertificare.

Dacă doriți să-i ușurați provocarea lui Andrei și să creăm împreună o rețetă de success, puteți fi alături de el donând aici până la sfărșitul lunii noiembrie. Dacă lucrați într-o companie îl puteți susține și prin matching gift, un mecanism de susținere ce oferă avantaje reciproce. Numai împreună cu voi putem crea rețeta perfectă!

Pădurea copiilor crește cu voi!

Andrei Gligor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *