Ionut Serban – project management @Pepiniera de Voluntari

A doua sesiune de training pentru tinerii entuziaști de la Pepinieră are loc la prietenii noștri de la Social Gym și este moderat de Ionuț Șerban, Project Portfolio Manager. El le va dezvălui din tainele project managementului elevilor și studenților prezenți, pentru a-i ajuta să pună bazele propriilor proiecte de dezvoltare durabilă.

Ionuț este un fan al naturii și încearcă să promoveze prin ceea ce face tot ce este sustenabil. El știe cât de important este să ai parte de îndrumare cât mai devreme pe parcursul procesului educațional:„ Mi-am documentat primul referat pe tema mediului cu mulți ani în urmă, în clasa a X-a, participând la un concurs interdisciplinar cu un proiect despre o stație de biogaz. Între timp, în activitatea profesională, am avut ocazia să mă implic mai mulți ani în proiecte de mediu, punând umărul la eficientizarea gestiunii deșeurilor: reciclarea, compactarea și valorificarea deșeurilor reciclabile. ”

El s-a alăturat Asociației  Padurea Copiilor din dorința de a promova în rândul tinerilor idei și noțiuni care să ajute la implementarea cât mai multor proiecte benefice  mediului înconjurator.  Ionuț crede că este de datoria noastră să ne gândim cum putem proteja natura pentru că generațiile  următoare să se bucure de o viață sănătoasă.

Partnerul de durată al proiectului: Fundația Vodafone România