Nina ERENA @ Pepiniera de Voluntari

Continuăm întâlnirile din cadrul programului educațional de mediu Pepiniera de Voluntari al Asociației Pădurea Copiilor și mâine, de Dragobete, ne întâlnim în aceeași sală primitoare de la Social Gym pentru trainingul de Comunicare și marketing pe care-l va ține Nina Erena, director de marketing sau mai bine spus creatorul de bucurie de la Solaris.

Cu o experiență de 15 ani în marketing în calitate de coordonator de campanii de marketing atât în România, cât și în Polonia, Nina a ales să spună tinerilor din cadrul programului nostru povestea din spatele unui produs și mijloacele de a ajunge cât mai firesc la publicul țintă.

Iubitoare de păsări, de bine și de necuvinte, Nina este voluntar și donator pentru multe cauze în care crede și cărora se dedică. Ne bucurăm că de Ziua Iubirii, Nina a ales să se dedice programului nostru și că tinerii de liceu și facultate vor beneficia de o sesiune de lucru de marketing prinzând puțin din această artă de a comunica, de a convinge și nu doar de a vinde.

În programul educațional de mediu Pepiniera de Voluntari ne stau alături bunii noștri prieteni de la Fundația Vodafone România.