Pădurea Copiilor devine asociație independentă

Programul Pădurea Copiilor se transformă în Asociația Pădurea Copiilor.  Noua entitate juridică va continua  proiectele sportive și de împădurire.

Pădurea Copiilor, alături de voluntari și parteneri corporate, aduce la viață noul său motto : ”Creștem Păduri, Terraformăm Comunități!”. Prin împădurire (plantare și îngrijire) ajungem la comunități ce au nevoie de o schimbare. Alături de oameni creștem Codrii Vlăsiei de odinioară și creem oportunități pentru generațiile de mâine.  Sportul este pentru noi un canal de comunicare și sensibilizare a celor dornici de acțiune.

Pădurea Copiilor și Crosul Pădurii sunt cele două proiecte principale completate în mod armonios de U-pick food for good, Regăsirea Copilăriei și Pepiniera de Voluntari.

Asociația Pădurea Copiilor condusă de  Teodora-Alexandra Pălărie alături de un grup de persoane dedicate misiunii de a continua împădurirea terenurilor degradate și a dezvolta sustenabil comunitățile defavorizate își propune să trezească spiritul de acțiune al oamenilor. Consiliului Director al noii asociații este alcătuit din Andrei Alexandru Gligor, Adina Săniuță, Paul George Nicolae, Felix Zaharia, Răzvan Chiriac și Teodora Alexandra Pălărie. Experiența în domenii diverse – IT, sport, silvicultură, ecologie, juridic, marketing&comunicare – a fondatorilor Asociației Pădurea Copiilor constituie o bază solidă pentru dezvoltarea sustenabilă a misiunii de a crește păduri și de a terraforma comunități.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *