Project Management training @Pepiniera de Voluntari

Astăzi, în cadrul programului educațional de mediu Pepiniera de Voluntari al Asociației Pădurea Copiilor, are loc trainingul de Project Management ținut de dr. Teodora-Alexandra PĂLĂRIE, președinta Asociației Pădurea Copiilor care a inițiat acest program benefic tinerilor de liceu și facultate, venind în sprijinul nevoii lor de a învăța să gestioneze un proiect.

Teodora crede că „Orice călătorie începe cu un prim pas, acesta este mesajul meu pentru tinerii ce-și doresc să învețe cu ce se mănâncă un proiect și managementul lui.”

Cu o experiență vastă în project management (10 ani) și voluntariat (20 ani), Teodora este profesionistul și omul inspirațional care atrage precum un magnet în jurul ei proiecte frumoase, fapte bune și oameni dedicați. Și asta, pentru că are curajul să facă acel prim pas și să pornească spre Cunoaștere.

Ne lăsăm inspirați de Teodora și pornim în călătoria spre project management chiar în această seară, la aceeași buni prieteni, partenerii noștri de la SocialGym și continuăm pe acest drum interesant, avându-i alături pe făcătorii de fapte bune, prietenii de la Fundația Vodafone România.