Transformă și în 2024 3,5% din impozitul tău pe venit în pădure!

Și în 2024 poți fi unul dintre oamenii care aleg să redirecționeze 3,5% din impozitul pe venit datorat statului către Pădurea Copiilor.

Persoanele salariate, seniorii pensionari cu pensii mai mari de 2.000 lei, persoanele care realizează venituri din drepturi de autor sau convenţii civile şi care au optat pentru impozit final de 10% au această libertate de a sprijini o organizație comunitară fără vreun efort financiar personal.

În ultimii 2 ani, Pădurea Copiilor a reușit să strângă prin acest mecanism aprox. 24.000 de lei. Asta înseamnă peste 1300 de copăcei plantați și îngrijiți până ajung la maturitate.

Tot ce trebuie să faci așadar este să completezi un scurt formular (https://formular230.ro/asociatia-padurea-copiilor), să-l semnezi online și să dai „Trimite”. Noi ne asigurăm ca toate formularele completate de voi să ajungă până pe 25 mai la administrațiile fiscale.

Pădurea Copiilor răspunde ferm unei urgențe climatice și sociale în sudul României amplificate de lipsa pădurilor. Misiunea noastră este de a crește păduri în 100 de comunități până în 2035.

Până la finalul anului 2023, am plantat peste 1.800.000 puieți și arbori pe 191 de hectare în 37 de comunități din sudul României – cu implicarea a peste 8000 de voluntari.

Ne poți pe urmări pe: 

facebook.com/padureacopiilor

instagram.com/padureacopiilor

linkedin.com/company/organizatia-padurea-copiilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *