Ţurțurește-te pentru Pădurea copiilor!

“Pădurea copiilor” invită alergătorii pasionați să participe la licitația „Ţurțurește-te pentru Pădurea copiilor!”.

Gerar 2015 Turtureste-te

Am început anul în forță, iar proiectul nostru este cauză de mediu la cel mai „geros” eveniment de alergare din București: Semimaraton Gerar 2015. 25 ianuarie se apropie cu pași repezi iar noi avem pentru voi 4 locuri fierbinți pentru tot atâtea echipe (a câte 3 persoane) la cursa de 21km!

Cele 4 locuri vor putea fi licitate în zilele de 14, 16, 17 și 19 ianuarie, câte unul în fiecare dintre cele 4 zile anunțate.  Pentru locurile la care sumele licitate vor depăși 700 lei, echipa de alergători validată va primi un premiu eco din partea “Pădurea copiilor”.

Licitațiile se vor face prin postări pe Facebook-ul oficial “Pădurea copiilor, iar participanții vor putea licita prin comentarii la postarea realizată pe pagina noastră. Astfel, participarea la licitație va fi posibilă numai dacă dețineți un cont de Facebook (poate licita orice membru al echipei sau chiar un membru al familiei, pentru cei care nu au cont). Licitațiile vor începe de fiecare dată la ora 07:01 și se vor încheia la ora 22:00 în aceeași zi, urmând ca norocosul câștigător să fie anunțat imediat pe pagina Pădurea copiilor și contactat printr-un mesaj personal pentru explicarea procesului de intrare în posesie a premiului. Regula este foarte simplă: cine oferă cea mai mare sumă câștigă înscrierea! Pe 14 ianuarie, licitația nr. 1 va începe de la suma de 360 de lei. Licitațiile nr. 2, 3 și 4 vor porni de la suma declarată câștigătoare în licitația precedentă. Din sumele rezultate, 360 de lei reprezintă minimul pentru acoperirea taxei de participare, fiecare leu în plus fiind folosit pentru achiziția de utilaje necesare la îngrijirea pădurii, pentru care sunt necesare fonduri de  45.000 de lei. Îi invităm pe cei care doresc să alerge să își implice compania în care lucrează în plata sumei licitate, prin intermediul unei sponsorizări.

Dacă iubești sportul și pădurea, vizitează-ne pe Facebook, licitează și înhață o înscriere pentru echipa ta!

Regulamentul licitației poate fi consultat aici.

Proiectul „Pădurea copiilor” a început în 2007, sub îndemnul „Adoptă un copac!” contribuind până în acest moment la realizarea a peste 37 de hectare de pădure pe terenuri degradate, în judeţe slab împădurite din sudul ţării. Terenurile împădurite prin „Pădurea copiilor” sunt terenuri publice care nu beneficiază de finanţări de la stat, dar care necesită lucrări de reabilitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *