300 de copii si parinti au invadat atelierele de la Regăsirea Copilăriei

O nouă ediție Regăsirea Copilăriei a adus ateliere de reciclare creativă și multă voie bună pentru pentru peste 300 de copii și părinți.

Pe 1 aprilie, în parcul Izvor sub razele unui soare blând de primăvară, vizitatorii standului Pădurea Copiilor din cadrul evenimentului sportiv Uniqa Asigurări Bucharest 10 K& Family Run au avut ocazia de a se relaxa folosindu-și imaginația în timpul atelierelor outdoor pregătite special pentru ei.

Pentru ca cele trei principii ale sustenabilității sunt reducerea consumului, reutilizarea și apoi reciclarea, cei care s-au alăturat sâmbătă Pădurii Copiilor au putut experimenta cu materiale reutilizabile și culori cu scopul de a da o viață nouă unor obiecte care și-au pierdut valoarea.

Participanții au adus PET-uri și cartoane cu care s-au jucat îndrumați de voluntarii veseli ai Pădurii Copiilor și au realizat obiecte decorative. Tricouri vechi și-au recăpătat farmecul în cadrul unuia dintre cele mai îndrăgite ateliere de la Regăsirea Copilăriei, cel de pictură pe tricouri.

Regăsirea Copilăriei este un concept de eveniment marca Asociația Pădurea Copiilor care promovează activități sportive și creative outdoor, cu rolul de a încuraja un stil de viață sănătos cu un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Copiii au ocazia de a învăța principii bune într-un mod inovativ, de socializa, de a colobora și de a deprinde abilități practice, pe când adulții au oportunitatea de a se reconecta cu natura și ce cei dragi și de a se inspira pentru exerciții inventive de făcut acasă cu cei mici.