Idei de proiecte de mediu @ Pepiniera de Voluntari

A sosit momentul mult așteptat! Ediția a II-a a programului educațional de mediu „Pepiniera de Voluntari” al Asociației Pădurea Copiilor și susținut de Fundația Vodafone România se apropie de final. Participanții acestei ediții fac ultimele pregătiri, pentru că mâine, 30 martie, la aceeași prieteni de la  Social Gym, se întâlnesc la sesiunea finală de pitching care are rolul de a încuraja participanții să-și atingă țelul: implementarea propriilor proiecte de mediu.

Elevii de liceu și studenții înscriși au primit, timp de 2 luni, informații valoroase de la 13 traineri din mediul corporate sau antreprenori care le-au împărtășit din tainele diverselor părți ce alcătuiesc un proiect: fundraising, bugetare, planificare financiară, marketing, organizare de evenimente, comunicare, modele de business, public speaking sau time management. După 2 luni dinamice în care tinerii au mers la 16 traininguri gratuite, aceștia au dezvoltat proiecte bazate pe principiile dezvoltării durabile pentru comunități urbane sau rurale.

După prezentarea proiectului, ei vor începe procesul de implementare,  folosindu-se de îndrumarea primită de la mentorii lor. Așa că, peste câteva luni revenim cu noutăți și povești despre desfășurarea proiectelor și despre beneficiari.

Ți-ai dorit și tu întotdeauna să îți dezvolti o idee și nu ai știut cum sau nu ai fost ajutat? Simți că nu poți trece la următorul nivel să-ți atingi visul? Vrei să ieși din zona de confort? Este momentul să profiți de această oportunitate. Înscrie-te și tu la Editia lll –a a Pepinierei de Voluntari!

https://www.padureacopiilor.ro/pepiniera-de-voluntari-2-0/