Al VII-lea raport anual al ViitorPlus

Se apropie vara și vrem să te invităm la umbra pădurii noastre pe care și tu ai crescut-o. În 2014, de 7 ani consecutiv, am muncit și am sădit speranță, mai exact 13740 de puieți cu ajutorul a 700 de prieteni doar în cadrul proiectului Pădurea copiilor. Și pentru că omului gospodar îi stă bine cu rezultatele și mai puțin cu lauda, te invitam să frunzarești munca noastră, a ViitorPlus, și ce a rodit din ea citind Raportul Anual 2014.

Tema celui de-al VII-lea raport anual este educația pentru mediu și dezvoltare durabilă, care a fost de la început o preocupare transversală în toate activitățile realizate,dar și un demers distinct concretizat în proiecte dedicate.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][slideshare id=47914460&doc=raportviitorplus-2014-150508144446-lva1-app6892&type=d]

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *