Ultimele știri despre Semimaratonul București

Pădurea copiilor este din nou cauză oficială la cea de a patra ediție a Bucharest Half Marathon, eveniment organizat de Asociația Bucharest Running Club. În 16 – 17 Mai 2015 vor participa peste 10.000 de alergători din peste 50 de țări.

Sâmbăta, 16 mai, la Cursele Copiilor, vor alerga copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, pe categorii de vârstă și sex. Starturile sunt programate din jumătate în jumătate de oră, între orele 10:30 și 12:10. Kitul de participare se ridică în ziua cursei, începând cu orele 7:30, din Piața Constituției, locul de desfășurare al evenimentului.

Duminica 17 mai, în funcție de gradul de antrenament, alergătorii pot opta pentru – semimaraton 21 km, Semimaraton Ștafete (4,5 km X 4), 10 km Individual, sau o tură a Casei Poporului la Cursa Populară (3,6 km). Pentru ultimele înscrieri și ridicarea kiturilor de către cei care s-au înregistrat deja online, vă așteptăm la Sport Expo, spațiul special amenajat din Piața Constituției, începând de vineri 15 mai, orele 12:00. Pentru ridicarea kiturilor este necesară semnarea scrisorii de confirmare și actul de identitate.

Pentru că Bucharest Half Marathon este mai mult decât o competiție de alergare – este o sărbătoare a orașului București, dacă nu alergați, vă așteptăm pe traseu sa îi încurajați pe alergătorii Pădurea copiilor și nu numai, dar și la evenimentele pregătite de către organizatori. Vă așteaptă surprize muzicale și artistice!

În Piața Constituției, sâmbătă, dupa încheirea festivităților de premiere, veți putea asista la concertul susținut de Contrapunct, iar duminică, dupa ora 13:15, Ștefan Stan și Dan Helciug vor cânta pe scena mare din Piața Constituției.

Dacă nu puteți ajunge, dar vreți să ne fiți alături, vă invităm să urmăriți transmisiunea live a evenimentului pe www.bucuresti21km.ro sau pe www.facebook.com/bucharest21km.ro sau să fiți alături de Pădurea copiilor pe https://www.padureacopiilor.ro/implica-te/.

Logo BHM 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *