Aleargă pentru Pădurea Copiilor la Raiffeisen Bucharest Maraton 2019 !

Susține Pădurea Copiilor la Raiffeisen Bucharest International Marathon și aleargă pentru cele 100 de  păduri pe care vrem să le construim în 100 de comunități din Regiunea Sud-Muntenia până în 2030.

Fie că alegi cursa de 10k, semimaraton (21k), maraton (42k) sau cursa populară (2,5k), noi te așteptăm cu drag în Piața Constituției pe 12 și 13 octombrie.

Înscrierea la una dintre cursele Maratonului Internațional București se face online, pe website-ul competiției, bucuresti-maraton.ro.

După ce ai ales cursa la care vrei să participi, în etapa a doua a procesului de înregistrare ai posibilitatea de a alege o cauză pe care să o susții și pentru care să alergi la una dintre cursele de 10k, 21k (semimaraton), maraton (42k) sau cursa populară (2,5k).

Alergătorii se vor prezenta la Sport Expo pentru a primi kitul de concurs. Pentru ridicarea acestora alergatorii inscrisi vor prezenta urmatoarele documente:

1. Scrisoarea de confirmare a inscrierii – tiparita si semnata – numai dacă nu au semnat electronic;

2. Document de identitate.

Predarea kitului de participare se face exclusiv personal; în cazul in care nu o puteți face, o poate face o altă persoană care ridica maximum 5 kituri pentru cursele individuale sau de ștafetă pe baza scrisorii de confirmare semnată de titular și a copiei după actul de identitate  al acestuia.

Detalii despre traseele Bucharest International Marathon găsești aici.

Maratonul Internațional București este organizat de Asociația Clubul Sportiv Bucharest Running Club, în parteneriat cu Federatia Română de Atletism, Primăria Municipiului București și Proedus.