Susține Pădurea Copiilor la Volkswagen Bucharest Half Marathon!

Susține Pădurea Copiilor la Volkswagen Bucharest Half Marathon! #Alegesăîmpădurești și ajută-ne să atingem obiectivul măreț de a avea păduri în 100 de comune din zona fostului Codru al Vlăsiei în următorii 10 ani.

Fie că alegi 10k, semimaraton, Cursa Populară sau ștafetă, noi ne bucurăm să te avem alături în Piața Constituției pe 11-12 mai.

Iar dacă ești părinte/ unchi/ mătușă/ bunic(ă) o să te bucuri că

  • La Cursa Copiilor participarea este gratuită și încurajează familiile să trăiască sănătos prin prețuirea mișcării în aer liber și a activității fizice
  • Avem în program tot felul de festivități și momente artistice care, împreună cu activitățile de la standul nostru, sunt special alese cât să petreceți o zi perfectă în familie.

În afară de participarea la cursă, printr-un email la workshop@abrc.ro te poți înscrie la workshop-ul Eat.Train.Run din Piața Constituției pe 10 mai, începând cu ora 16 pentru a afla opinia nutriționiștilor, psihologilor, kinetoterapeutilor, antrenorilor și a cardiologilor despre antrenamente și alergare. Și da, îți vor răspunde chiar ție la întrebări.

Atenție!

În ziua competiției nu se fac înscrieri la cursele 21K, 10K și Ștafetă.

Participanții trebuie să respecte următoarele termene limită pentru ridicarea kiturilor:

  • 21K, 10K, Ștafetă Duminică ora 8:00
  • Cursa Populară Sâmbătă ora 08:00
  • Cursa Adolescenţilor Sâmbătă ora 09:30
  • Cursa Copiilor Sâmbătă: Cu o ora înaintea fiecărui start

Detalii despre traseu: http://www.bucuresti21km.ro/participants/course/

Încă mai ai nevoie de motive să te convingi? Aruncă o privire la un filmuleț de la cheering point-ul nostru în cadrul ediției din 2018 și… nu uita să susții Pădurea Copiilor.

Te așteptăm în Piața Constituției între 10-12 mai!

http://www.bucuresti21km.ro/

#RunInBucharest #Bucharest21km #AimFar