Profită de taxele preferențiale si înscrie-te la Crosul Padurii – powered by Telekom!

Crosul Padurii 2015 Pădurea Copiilor pune la cale editia cu numărul VII a Crosului Pădurii – powered by Telekom. Profită de taxele preferențiale valabile până pe 8 martie și înscrie-te chiar de acum aici!

Sub sloganul „Aleargă și zâmbește!”, Crosul Pădurii revine anul acesta cu noi curse și voie bună pe 28 martie, în Parcul Tineretului. Te poți înscrie la una dintre cele 3 curse pentru adulți: de 5, 10 sau 15 km, iar pentru copiii mici și mari am păstrat cursele clasice de 500 m (4-7 ani) și 1000m (8-13 ani). Fie că ești la început sau mai experimentat în ale alergării, participând la Crosul Pădurii susții viața activă și sănătoasă și împădurirea sudului țării cu câte un puiet pentru fiecare nou-născut din Romania prin proiectul Pădurea Copiilor.

Până la sfârșitul lunii martie pregătim pentru tine mai multe antrenamente şi alte surprize. Mai multe detalii găseşti pe site-ul Crosul Pădurii. Vom fi și mai activi pe Facebook, așa că vizitează-ne pentru noutăți!

Crosul Pădurii – powered by Telekom este un eveniment organizat de ViitorPlus – asociaţia pentru dezvoltare durabilă și susținut de Telekom Romania prin campania Mișcarea face bine powered by Dolce Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *