Concurs! De 1 iunie desenăm Copacul Copilăriei

 

În luna iunie Pădurea Copiilor sărborește Ziua Copilului și Ziua Internațională a mediului printr-un concurs vesel pentru cei mici! Copii de toate vârstele sunt invitați să facă o călătorie imaginară într-o pădure fermecată unde se află Copacul Copilăriei.

Spiridușii din pădure vor trimite premii către realizatorii celor mai apreciate 6 desene.

Cum particip?

Desenele, scanate sau fotografiate și neapărat semnate pe față se trimit pe adresa comunicare@padureacopiilor.ro, între 30 mai și 4 iunie. Toate vor fi urcate pe pagina de Facebook a Pădurii Copiilor pe 5 iunie, iar până pe 10 iunie desenele pot fi votate.

Vă rugăm să specificați în e-mail numele autorului, vârsta și adresa unde poate fi trimis premiul.

Temă

Copacul Copilăriei reprezintă comuniunea copilului cu natura: bucuria de a zburda pe plaiuri verzi, de a trage aerul curat al pădurii în piept, de a asculta ciripitul păsărilor și foșnetul frunzelor.

Premii

Pădurea copiilor ofera 3 kit-uri tree-shirt de pictura pe tricouri, cu tricou de desenat inclus și 3 înscrieri la cursele de copii de la Crosul Pădurii Copiilor, organizat în septembrie 2017. Câștigătorii vor fi anunțați pe 10 iunie.

Asociația Pădurea Copiilor este o asociație non-guvernamentală cu o componentă puternic educațională, care își propune dezvoltarea comunităților aflate în dificultate din sudul țării și schimbarea de mentalități.

Evenimentele Regăsirea Copilăriei și cursele de copii de la Crosul Pădurii Copiilor sunt activitățile asociației destinate celor mici.