Cum să te bucuri de natură, chiar dacă stai în casă!

Cu siguranță îți este dor de tot ce înseamnă natură și, de aceea, noi vrem să te aducem mai aproape de ea, chiar și așa, virtual! Pe măsură ce vei citi acest articol, vei găsi recomandări de filme, documentare, clipuri video și poezii care te vor transporta în timp și spațiu! Așadar, să începem!

1. „Natura Brașovului” – este un film documentar ce nu trebuie ratat! Pe lângă informațiile extrem de interesante și utile, filmul aduce în lumina reflectoarelor măreția naturii din Brașov prin cadrele absolut inedite. Iubitorii naturii vor rămâne, cu siguranță, fără cuvinte! Dacă încă nu ești convins, află că filmul a câștigat două premii importante, anume Best camera work la festivalul „To serve and protect” din Rusia și Sir Edmund Hillary award la „Mountain Film Festival”.

2. „Planeta Noastră” – este un documentar care îți va deschide ochii și te va face atent la tot ce ai în jur! Prin acest proiect ambițios vei cunoaște  efectele  schimbărilor climatice asupra tutoror viețuitoarelor de pe Pământ și vei fi uimit de frumusețea planetei prezentată într-un mod spectaculos.

3. „România neîmblânzită” – un documentar spectaculos ce nu trebuie să lipsească din lista ta! Splendoarea naturii și a sălbăticiei este prezentată într-un mod unic, fiind un adevărat spectacolul pentru ochii privitorului! Vei fi martorul unor povești incredibile din natură și vei putea suprinde detalii nemaipomenite din sălbăticie!

4. „Nature Sounds” – este cel mai potrivit clip video pentru momentele în care citești, vrei să meditezi sau, pur și simplu, vrei să fii liniștit! Sunetele din natură te vor ajuta să uiți pentru câteva momente că te afli în casă și te vor transporta direct în mijlocul naturii! Enjoy!

5. „4K Virtual Forest Walk” – să mergem, cu ajutorul acestui video, la o plimbare prin pădure! Este o metodă foarte bună prin care putem să ne bucurăm de pădure de la distanță. Cu fiecare pas virtual vei descoperi măreția naturii! Să pornim!

6. Poeziile lui Mihai Eminescu nu trebuie să lipsească din această listă de recomandări! Sigur ai deja  în bibliotecă un volum, care ascunde poezii cu tema naturii scrise într-un mod absolut fascinant. Acum este cel mai bun moment să răsfoiești din nou paginile imprimate cu cele mai bune versuri cu și despre natura și iubire ale lui Mihai Eminescu.