Voluntarul Creativ – Concurs de design pentru tricouri

Ești pasionat de tot ce înseamnă creație și artă- de la pictură clasică, grafică, design, caligrafie, poezie, mesaje haioase,  până la pictură abstractă?! Atunci ACUM este momentul să îți demonstrezi TALENTUL!

Pădurea Copiilor este în căutarea celei mai creative idei pentru tricourile voluntarilor! Invităm toți posesorii de idei geniale să pună câte un zâmbet pe fețele a 100 de voluntari din echipa de organizare Pădurea Copiilor prin realizarea celor mai tari design-uri pentru tricouri! Fii TU artistul din Pădurea Copiilor și vedeta galeriei noastre de artă!

Pentru a intra în concurs trebuie să urmezi trei pași simpli:

  1. Creează! Folosește-te de orice metodă preferi- pe hârtie sau în format digital, pentru a crea cel mai tare design pentru tricourile voluntarilor Pădurea Copiilor! ATENȚIE: design-ul trebuie să fie ORIGINAL și să aibă legătură cu Asociația Pădurea Copiilor!
  2. Arată-ne ideea ta! Trimite-ne design-ul creat sub formă de imagine, printr-un mesaj pe pagina de facebook  „Pădurea Copiilor”, până pe 10 mai, ora 23:59! Începând de luni, 11 mai până pe 15 mai, vor fi alese design-urile care vor  fi supuse voturilor prietenilor de pe facebook!
  3. Adună-ți armata de prieteni pentru a te vota! Între 16 și 24 mai design-urile vor fi votate pe pagina de facebook „Pădurea Copiilor”. Va câștiga design-ul cu cele mai multe voturi din partea echipei Pădurea Copiilor și cu cele mai multe like-uri la postarea de pe facebook! Pe 25 mai va fi anunțat câștigătorul.

Cum îți vor fi răsplătite creativitatea și efortul?

            Pădurea Copiilor își dorește să încurajeze tinerii artiști, însă cel mai bun o  să câștige! Vom răsplăti efortul și implicarea câștigătorului prin:

  • O licență Adobe Creative Cloud All-Apps Individual pentru 12 luni;
  • Un internship de un an la Asociația Pădurea Copiilor;
  • Primul tricou produs pentru propria ta colecție;
  • Vizibilitate – numele și design-ul tău vor apărea pe tricourile a 100 de voluntari din echipa de organizare și vor fi văzute de toți partenerii noștri și de cei peste 700 de voluntari de la plantări.

Mult succes!

Până aflăm care este design-ul câștigător, ce ai zice să devenim prieteni pe facebook?! Haide, te așteptăm!