Directioneaza 20% din impozitul pe profit si sustine cresterea Padurii Copiilor

Poţi deveni ușor sponsor al Asociației Pădurea Copiilor doar prin completarea unui contract de sponsorizare, pe care îl poți descărca de aici. Pe lângă facilitățile fiscale, de care beneficiezi, mai există și alte avantaje, cum ar fi:

  • îmbunătățirea capitalului de imagine al firmei;
  • sprijinirea unor cauze de mediu (exemplu de domenii de activitate: împădurire, reciclarea deșeurilor prin “Reciclează pentru copaci!”, promovarea unui stil de viață sănătos prin “Crosul Pădurii”);
  • responsabilizarea propriilor angajați;
  • vizibilitate pe site-ul Pădurea Copiilor și în materialele de prezentare/promovare.

SPONSORIZĂRILE CĂTRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE AGENȚILOR ECONOMICI!

Fiecare agent economic are puterea de a decide să redirecționeze o parte din impozitul pe profit către sponsorizarea unor cauze sociale, de mediu, culturale, educaționale, sportive etc., pe care le consideră benefice pentru comunitate. Poţi face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminuează cu suma aferentă sponsorizării.

Dacă dorești să aflii mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi, fie pe mail:comunicare@padureacopiilor.ro, fie pe telefon: 021.210.20.31.

 

 

***Baza legală: Codul fiscal 2008-2009- Titlul II Impozitul pe profit Cap.II Calculul profitului impozabil, Art.21 Cheltuieli