Gabriel SOLOMON @ Pepiniera de Voluntari

În cadrul programului educațional de mediu Pepiniera de Voluntari al Asociației Pădurea Copiilor ne întâlnim mâine la aceeași prieteni de la Social Gym pentru trainingul de Organizare a unui eveniment sportiv cu Gabriel Solomon.

Gabriel este alergător, galantom, antreprenor, organizator de evenimente, dar în primul rând pasionat de sport. Cunoscut pentru proiectele sportive de anduranță 24h alergare pe bandă și 24 de ore alergare pe scări, Trans Romania Run, el a inițiat multe proiecte în care combină pasiunea pentru sport cu pregătirea IT: 42km.ro – o platforma dedicată sportului de masă, sportpici.ro – blog de sport pentru părinți și pitici.

Aflăm de la Gabi că „organizarea de evenimente sportive cere abilitatea de a privi lucrurile în ansamblu, dar și orientarea spre detalii, păstrarea calmului și luarea unor decizii calculate în situații de criză.”

Tocmai de aceea, trainingul pe care-l va ține Gabi se încadrează perfect în ceea ce numim tehnici de Project management.

În programul educațional de mediu Pepiniera de Voluntari ne stau alături bunii prieteni de la Fundația Vodafone România cu ajutorul cărora au fost posibile desfășurarea trainingurilor gratuite pentru tinerii din program.