Impadureste cu 2%

 

Vrei ca o parte din munca ta să fie o investiție într-un viitor cu aer mai curat?

Știai că poți susține în fiecare an o cauză în care crezi, fără efort? Din impozitul pe venit poți alege ca 2% să meargă de la bugetul de stat către o unitate non-profit. În Muntenia, doar 5% din teren este ocupat de păduri, dar necesarul este de 20%. Acest fapt produce un dezechilibru în natură, ce se manifestă frecvent prin schimbări termice bruște și o slabă calitate a aerului.

Asociația Pădurea Copiilor te invită pe tine să contribui la împădurirea terenurilor degradate din sudul țării și la educarea comunităților din zona de câmpie, prin implicarea oamenilor în proiecte de împădurire, voluntariat, sport, educație și eco-inovație.

Până acum am implicat peste 10.000 de voluntari în activitatea noastră și 7.500 de fundraiseri, am plantat și îngrijit 36 de hectare de pădure, am organizat 28 de proiecte educaționale iar evenimentele noastre au adus mii de oameni mai aproape de grija față de natură prin mișcare în aer liber și ateliere de reciclare.

Misiunea noastră continuă și în 2017! Te invităm să faci parte din povestea noastra.

Cum poți ajuta:

  1. Completează formularul 230 pentru venituri salariale sau 200 pentru venituri din alte surse și pune-l într-un plic pe care scrii Administrația Financiară de care aparții.

  2. 2% se poate redirectiona si din venituri din pensii daca acestea au fost impozitate. Daca ati obtinut in 2016 venituri din salarii si din pensii, va rugam sa completati si anexa
  3. Dacă vrei, contactează-ne la cristina.pascanu@padureacopiilor.ro și putem depune noi pentru tine formularul la Administrația Financiară de care aparții.

Mulțumim!

Împreună cu tine CREȘTEM PĂDURI. TERRAFORMĂM COMUNITĂȚI!

Pădurea Copiilor este un program de împădurire, plantare și îngrijire de păduri, demarat în 2007 sub îndemnul “Adoptă un copac!” de catre ViitorPlus. Pentru mai multe informații despre Pădurea Copiilor, misiune și realizări până în prezent te invităm să intri pe site sau să vizitezi pagina de Facebook a proiectului.