GERAR 2017- o cursa pentru padurile de maine si generatiile viitoare

Gerar – 28 ianuarie 2017

Nu lăsa ianuarie să treacă fără să faci ceva pentru tine si pentru natură, aleargă la Semimaratonul Gerar pentru Pădurea Copiilor, în prima cursă din calendarul sportiv București a anului 2017! Alergarea se desfășoară în Campusul Universităţii Politehnică, pe 28 ianuarie.

În ultima duminică a lunii, alege să sprijini cauza noastră făcând ceva sănătos pentru tine. Gerar este un eveniment responsabil față de mediu și comunitate, care promovează mișcarea în aer liber și alergatul ca sport individual, dar și de echipă. Așa că te poți înscrie la cros 3 ture (10.8 km) sau poți participa alături de prietenii tăi la semimaratonul pe echipe 6 ture (21.8 km).

Fă un pas mic pentru tine și înscrie-te ca fundraiser Pădurea Copiilor, va fi un pas mare pentru pădurile de mâine și generațiile viitoare.

Pădurea Copiilor și-a propus împădurirea a cât mai multe suprafețe degradate din sudul României, cu educarea și implicarea comunităţilor. Căutam patru fundraiseri oficiali și cât mai mulți alergători care să strângă resurse pentru proiectul nostru. Sumele strânse cu ajutorul vostru se vor investi în puieți plantați pe terenuri degradate din sudul României.

Cursa ta e o poveste din viitor, a unui copac sau a unei fâșii de pădure. Alergarea face bine la împădurire!

#alegsaimpaduresc