Marea com”plantare” din 31 martie 2018

Se spune că primii 7 ani din viață sunt vitali pentru orice copil, la fel e și cu pădurea! Pădurea are nevoie de cel puțin 7 ani de îngrijiri și completări pentru a intra pe drumul cel bun ce se finalizează cu o pădure. După găsirea locației, realizarea unui proiect tehnic și a documentelor juridice, continuăm cu plantări și completări. În anul 2 se fac completări primăvara și toamna pe 35% din suprafață, iar în anul 3 pe 25% din suprafață, plus multe îngrijiri și prașile vara.

Așa că la noi, la Pădurea Copiilor, împăduritul presupune multă muncă!

Vă invităm la marea com”plantare” din 31 martie 2018, de la Ariceștii Rahtivani, jud Prahova. Pentru companii o formă modernă de teambulding o reprezintă implicarea angajaților în activități comunitare care se bazează pe colaborare pe dezvoltarea simțului responsabilității și care oferă o ocazie pentru angajații din diferite departamente de a interacționa și de a participa la acțiuni care să le ascută spiritul de echipă. Pentru echipe corporate și oferte personalizate vă rugăm să ne scrieți la adresa comunicare@padureacopiilor.ro


Avem obiective mărețe și ne propunem să completăm 7500 de puieți de stejar, frasin, ulm, glădiță cu peste 450 de voluntari. De aceea avem nevoie să fiți alături de noi în această minunată acțiune.

Ca să meargă toate strună plantarea va fi stropită din plin cu delicioasa fasole și mămăligă la ceaun.

Așa am ajuns noi să împădurim 62,2 hectare în 4 județe ale Regiunii Sud-Muntenia și să educăm și să lucrăm cu 8 comunități locale ca să îngrijim și creștem aceste păduri! Vrem ca în următorii 10 ani să avem păduri în 100 de comune din zona fostului Codru al Vlăsiei!

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Pădurea Copiilor