Haideți cu noi la Marea Plantare

Primăvara începe cu … lucru în echipă și niște voluntariat!

Soarele de primăvară aduce mai mult decât raze clade și mult-așteptate, zâmbete inocente și mult verde. E perioada înscrierilor la Marea Plantare!

Implicarea în comunitate, lucrul în echipă și grija față de natură devin o tradiție pentru Pădurea Copiilor și voluntarii ei. În ultima sâmbătă din martie ne adunăm cu mic, cu mare la Dragoș Vodă în județul Călărași să punem umărul și cazmaua la o nouă pădure pentru copiii noștri.

Anul trecut Marea Planare a adunat 550 de voluntari individuali și corporate care și-au dedicat timpul plantării de vlăstari de foioase, au socializat și au petrecut o zi în aer liber alături de echipa Asociației Pădurea Copiilor.

Așadar, fie că face parte dintr-un teambuilding, fie că este o ieșire în familie, participarea la Marea Plantare e momentul ideal să înțelegem mai multe despre natură, despre pădure și despre comunitatea din Dragoș Vodă. Nu-i așa că acum v-am convins să veniți alături de noi și în 2019 în această minunată acțiune?

Pentru echipe corporate și oferte personalizate, vă rugăm să ne scrieți la adresa teodora.palarie@padureacopiilor.ro

Pentru înscrieri persoane fizice, vă rugăm să completați formularul: https://goo.gl/UC7Jgm

Ca să vă mai facem curioși puțin, vă amintim că plantarea va fi stropită din plin cu bucate delicioase la prânzul nostru câmpenesc.

Haideți alături de noi să lucrăm la obiectivul măreț de a avea păduri în 100 de comune din zona fostului Codru al Vlăsiei în următorii 10 ani.