Susține Pădurea Copiilor la UNIQA 10k&Family Run!

Susține Pădurea Copiilor la UNIQA 10k&Family Run! #Alegesăîmpădurești și ajută-ne să atingem obiectivul măreț de a avea păduri în 100 de comune din zona fostului Codru al Vlăsiei în următorii 10 ani.

Te încurajăm să te înscrii la UNIQA 10k&Family Run pentru că 10km este o cursă care respectă toate normele internaționale IAAF și AIMS de organizare ale competițiilor de alergare stradală din marile orașe ale lumii.

Iar dacă ești părinte/ unchi/ mătușă/ bunic(ă) o să te bucuri că

  • animatorii noștri vor avea grijă de cei mici într-un spațiu sigur, special amenajat în Parcul Izvor, cât timp tu alergi 10km;
  • aducem în Parcul Izvor tot felul de jocuri pentru copii, special cât să petreceți o zi perfectă împreună.

În afară de participarea la cursă, printr-un email la workshop@abrc.ro te poți înscrie la workshop-ul Eat.Train.Run din parcul Izvor, pe 6 aprilie, la ora 11 pentru a afla opinia nutriționiștilor, psihologilor, kinetoterapeutilor, antrenorilor și cardoliogilor despre antrenamente și alergare. Și da, îți vor răspunde chiar ție la întrebări.

Și nu uita, cu plata unei singure taxe, poți să aduci încă 14 persoane care să alerge împreună cu tine la Cursa Familiilor. Știm că de multă vreme tot încerci să îi convingi pe ai tăi că e frumos la competițiile de alergare și să le arăți de ce îți plac atât de mult!

Încă mai ai nevoie de motive să te convingi? Aruncă o privire la filmuețul ediției din 2018 și… nu uita să susții Pădurea Copiilor:

Aleargă pentru sănătate, pentru ai tăi, pentru tine!

Vino și tu duminică 7 aprilie în Parc Izvor

www.bucurești10km.ro

#RunInBucharest