Mercedes-Benz Trucks & Buses România plantează împreună cu Pădurea Copiilor câte un copac pentru fiecare camion sau autobuz înmatriculat în 2021 în România

Mercedes-Benz Trucks & Buses România, filiala locală a constructorului german de autocamioane si autobuze Daimler Truck AG, împreună cu Asociația Pădurea Copiilor, se implică, pentru al doilea an consecutiv, în susținerea demersului de împădurire din zona Filipeștii de Târg, județul Prahova. Astfel, în luna aprilie, vor fi plantați 1.558 de copaci, reprezentând numărul total de camioane, autobuze și autocare noi din portofoliul Mercedes-Benz Trucks & Buses, înmatriculate în 2021 în România.

Această inițiativă este susținută și de angajații Mercedes-Benz Trucks & Buses România, printr-o zi dedicată de voluntariat, care a avut loc pe 9 aprilie, când 40 de angajați au participat la evenimentul de plantare a 700 de puieți pe o suprafață de 1.000 mp.

„Mercedes-Benz Trucks & Buses România derulează pentru al doilea an consecutiv, împreună cu Asociația Pădurea Copiilor, o acțiune de plantare, iar continuitatea acestui proiect, dar și implicarea colegilor mei, arată că sustenabilitatea este pentru noi un mod de a fi și nu doar un model de business. Acest eveniment se înscrie în acțiunile care consolidează politica Daimler Truck AG de reducere a impactului climatic, iar pe noi ne bucură să fim parte dintr-un proiect atât de drag, care a pornit din dorința de a proteja mediul înconjurător.”, a declarat  Valeriu Zaharia, CEO Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *