Pădurea Copiilor îmbracă o haină nouă!

De astăzi, Pădurea Copiilor îmbracă o haină nouă, aleasă perfect pentru povestea noastră! Vrem să ne spunem povestea prin simboluri reprezentative, care adunate laolaltă să vorbească de la sine.

De 4 ani avem un scop clar: vrem să ne lăsăm amprenta în comunitățile din regiunea Sud-Muntenia! Ne dedicăm în totalitate proiectelor noastre, fie că vorbim despre împăduriri, educație, eco-design sau voluntariat și ne dorim ca peste ani, să putem spune cu mândrie că am schimbat viitorul într-unul sustenabil! Dacă ar fi să punem amprenta Pădurii Copiilor sub un microscop, am vedea că aceasta este, de fapt, un cumul de oameni ce iubesc într-adevăr natura și care ne-au dedicat timpul și energia lor.

Pentru noi, fiecare comunitate ocupă un loc special și odată cu sesiunile de plantări, am descoperit oameni deosebiți, care ne-au împărtășit poveștile lor de viață, cu bune și cu  rele. De-a lungul timpului, am reușit să dezvoltăm 19 comunități din Sudul României aflate în dificultate, lăsându-ne amprenta în fiecare dintre acestea și fiecare lăsându-și amprenta asupra noastră. Ne simțim legați pentru totdeauna de comunitățile noastre și sperăm ca, peste ani, generațiile viitoare să se bucure de fiecare pădure!

Pădurea, locul în care grijile dispar, iar liniștea își face timidă apariția! Casă pentru multe animale, oază  de verdeață în care diferitele specii de arbori își schimbă hainele în fiecare anotimp, formând peisaje de vis. Un loc de basm care ne aduce numeroase beneficii: produce  oxigen, captează carbonul diminuând efectele schimbărilor climatice, ne dăruiește o stare de bine. Iată doar câteva dintre motivele pentru care iubim pădurea și ne asigurăm că face parte din viața noastră. Pentru aceasta,  lucrăm să înființăm păduri în 100 de comunități și îi învățăm pe oameni să fie adevărați părinți ai pădurii!

Misiunea noastră merge mai departe sub o nouă identitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *