Pe 4 octombrie 2015 ne vedem la Maratonul International Bucuresti!

Toamna aceasta, roșul este noul verde! Fii eco și aleargă cu tricoul Pădurea copiilor pe 4 octombrie la Raiffeisen Bucharest International Marathon – ziua în care pașii tăi se transformă în puieți!

De ce să alergi pentru Pădurea copiilor?

Alergând cu tricoul Pădurea copiilor pe 4 octombrie, vei face parte din Super-echipa Împăduritorilor. Fie că iei startul la Cursa Populară, Semimaraton, Maraton sau Ştafetă, ca parte din echipa noastră, alegi să susții plantarea și îngrijirea unui puiet pentru fiecare nou-născut din România în cadrul programului de împăduriri Pădurea copiilor. Pădurea copiilor crește cu tine! La fiecare înscriere la cursele competitive (Semimaraton – 21 km, Maraton – 42 km, Ştafetă – 4×10 km), daca susții cauza ViitorPlus, minim 10% din taxa pe care tu o plătești va merge către împăduriri. Participând la Cursa Populară (3,6 km) în Super-echipa Împăduritorilor, întreaga taxă de 45 RON va fi redirecționată de organizatori către împăduriri.

Cum devii membru al Super-echipei Împăduritorilor?

  • Înscrie-te în lista noastră de alergători, selectând unul dintre butoanele de mai jos: Înscriere curse individuale pentru Cursa populară (3.6 km), Semimaraton (21 km) sau Maraton (42 km)/Înscriere ştafetă pentru proba de Maraton Ştafetă (4 x 10 km).

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_button url=”http://goo.gl/forms/vAohRqyL9E” style=”green” size=”large”] Înscriere ștafetă [/fusion_button]

[fusion_button url=”http://goo.gl/forms/XiG0v2m9x5″ style=”green” size=”large”] Înscriere curse individuale [/fusion_button]

  • Completează formularul de înscriere.
  • Achita taxa de inscriere direct in contul ViitorPlus: RO61RNCB0085043951700001, deschis la BCR – Sucursala World Trade Center (cont in lei) sau prin plata online la: http://www.viitorplus.ro/doneaza, cu specificatia “numele prenumele tau, taxa inscriere MIB si cursa la care vrei sa participi)
  • Vei primi confirmarea din partea echipei Pădurea copiilor ca esti inscris/a in echipa noastra. Numele tau va aparea si pe site-ul RBIM la maxim 3 saptamani de la confirmarea primita.

Beneficii pentru companie

  • Ia-ti colegii doritori de a alerga la Raiffeisen Bucharest International Marathon 2015, convingeti firma sau compania la care lucrati sa va sustina inscrierea in competitie cu o sponsorizare iar compania va beneficia de o reducere de grup si de includerea logo-ului companiei pe tricoul Padurea copiilor cu care veti alerga.

De ce sa devii fundraiser?*

  • Iti asumi un rol mult mai activ in impadurirea Romaniei.
  • Iti implici si prietenii nealergatori in sprijinirea cauzei in care tu crezi.
  • Prietenii care te-au sustinut donand pentru Pădurea copiilor ca tu sa alergi pe 4 octombrie, vor deveni o motivatie in plus ca tu sa treci linia de finish.
  • Daca reusesti sa atragi minim 500 de lei pentru cursele individuale sau minim 1000 de lei pentru Stafeta, taxa ta de inscriere va fi acoperita de Pădurea copiilor.
  • Pe langa tricoul cauzei (pe care il primesc toti alergatorii Pădurea copiilor), vei primi si un bidon de hidratare.

*Daca iti doresti sa strangi fonduri pentru Pădurea copiilor si ai bifat optiunea de a face fundraising in formularul completat, colegul nostru, Mihail, iti va ghida pasii pentru a-ti crea profilul si a-ti incepe propria campanie de fundraising.

 

Vino cu noi pe 4 octombrie!  Pădurea copiilor iti da verde la alergare si te asteapta la Raiffeisen Bucharest International Marathon![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *