SOS – Salvati-mi toamna – Padurea copiilor te cheama la impadurit!

Plantari Poroschia - aprilie 2015

Daca vi se pare ca incetul cu incetul pierdem din anotimpuri si trecem de la foarte cald la foarte frig si vice-versa, ajutati-ne sa salvam toamna… si primavara…, venind alaturi de Padurea copiilor la cea dea XX-a campanie de voluntariat la impaduriri, dedicata 100% ingrijirii padurilor din Teleorman.

Fii unul din cele 600 de ajutoare harnice si dibace care ne ajutam sa facem din paduricile de la Poroschia si Draganesti-Vlasca adevarati codri!

Misiunea Padurii copiilor 20.0 este de a completa puietii neprinsi de pe cele 16 hectare din Poroschia si Draganesti-Vlasca. Estimam ca vom repopula suprafetele cu cel putin 15.000 de puieti, in primele 3 weekenduri din luna noiembrie, daca vremea ne va da pace. In 31 octombrie si 7 noiembrie vom impaduri la Draganesti-Vlasca si pe 9 si 14 noiembrie la Poroschia.

Cum poti sa ni te alaturi?

Pentru companii

Marca banul din dotare si fa o sponsorizare 🙂 Padurea sa creasca mare!

Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit al companiei catre Padurea copiilor, echipa noastra iti va oferi la pachet un team-building pe cinste! Scrie-ne pe adresa teodora.palarie@viitorplus.ro si afla cum „sa faci bine ca sa nu fie rau”.

Pentru voluntari individuali

Daca ai primit acest e-mail si nu faci parte dintr-o companie partenera, inseamna ca oricum esti de-al nostru, te intereseaza viitorul tau si al planetei, asa ca te asteptam si la impadurit.

Variantele disponibile sunt:

–          faci parte din echipa de organizare, program de la 06:00 la 20:00 – avem de asigurat toata organizarea si logistica zilei de voluntariat – vor fi acoperite cheltuielile de transport, masa si unelte;

–          LOCURI EPUIZATE – faci parte din echipa de impaduritori – in ziua de 31 octombrie exista 50 de locuri disponibile si 20 de locuri pentru data de  7 noiembrie pentru care vor fi acoperite cheltuielile de transport, masa si unelte.

Inscrierile se vor face pe criteriul „primul venit, primul servit” si pot fi facute printr-un e-mail catre colega noastra, Gabriela Tunea, la adresa: gabriela.tunea@viitorplus.ro.

Pentru cei care nu prindeti locuri complet gratuite, nu disperati, puteti veni alaturi de noi, insa va fi necesara plata transportului.

Va asteptam sa impadurim impreuna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *