Prietenii pădurii – Avis Rent a Car

Asociația Pădurea Copiilor depune un efort permanent și susținut pentru oameni și natură. Campaniile noastre de plantare, monitorizarea pădurilor, proiectele de inovare socială, atelierele educaționale și inițiativele noastre eco-inovatoare au în spate fundraising sportiv, sponsori, parteneri și voluntari. Fără ei nu am putea duce la bun sfârșit tot ceea ce ne propunem. De aceea, partenerii noștri merită toată atenția.

În misiunile noastre, Avis Rent a Car ne poartă către pădure. Este transportatorul nostru de încredere, care ne ajută echipa și colaboratorii să ajungă rapid și în siguranță la destinație!

Avis ne ajută în campaniile bianuale de plantări și la evenimentele sportive. Recent, ne-a fost alături la Transmaraton, iar în această toamnă ne va susține la Crosul Pădurii Copiilor.

Avis Rent a Car este una dintre cele mai mari companii de închirieri auto din lume, iar în România acoperă 11 centre urbane: București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara. Cu o flotă de 700 de autoturisme noi, potrivite pentru călătorii de business sau de agrement, Avis oferă servicii de închirieri auto de înaltă calitate și personalizate conform nevoilor clienților, astfel încât aceștia să beneficieze de o călătorie plăcută și sigură.

Ne bucurăm să avem un partener logistic cu o experiență de peste 20 de ani pe piața locală de închirieri auto. Cu sprijinul Avis ne continuăm acțiunile de împădurire, dezvoltare comunitară și fundraising sportiv. Până acum, am redat codrii pentru 6 comunități și 26 000 de oameni din cele mai aride zone ale Munteniei: Ariceștii-Rahtivani, Cuza Vodă, Dragoș Vodă, Vâlcelele, Poroschia și Drăgănești Vlașca.