Prima intalnire din cadrul Pepinierei de Voluntari 3.0

Ieri a avut loc deschiderea oficială a celei de-a III-a ediții a programului educațional de mediu Pepiniera de Voluntari. Tinerii elevi și studenți au cunoscut trainerii din program în atmosfera caldă de la partenerii noștri,  SocialGym.

După câteva jocuri de cunoaștere, Ioan Pascu, beneficiar al ediției anterioare, a povestit experiența lui din acest program. Mai jos avem câteva dintre părerile participanților:
,,Mi-a plăcut prima întâlnire. Sper să fie așa până la sfârșit, să am ce învăța și să rămân cu o experiență nouă și frumoasă.”( Raluca Strugaru) ,,Mi s-a părut interesant, pentru că atât trainerii, cât și ceilalți voluntari au fost foarte prietenoși și că voi putea învăța ceva de la fiecare. Abia aștept proiectul de la final!”(Horia Stan)


,,A fost o plăcere să cunosc oameni care au experiență în ceea ce fac și mi-am dat seama că pe parcursul acestui voluntariat voi avea ce învăța de la acest colectiv care îndrumă tinerii să își exprime viziunea în fața tuturor și să aplice ideile de proiecte pe care le au. Sunt bucuros că am venit aici, cu siguranță va fi o experiență frumoasă.”(Gabriel Constandache)