Susține Pădurea Copiilor la Semimaratonul Bucureștiului!

Pădurea copiilor este din nou cauză oficială a Petrom Bucharest International Half Marathon! Editia 2015 va avea loc în weekendul 16-17 mai în Piața Constituției din București. Evenimentul este organizat de Asociația Bucharest Running Club, în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primăria Municipiului București.

Logo BHM 2015

Cei care doresc să susțină Pădurea copiilor la cea de-a 4-a editie a Petrom Bucharest Internațional Half Marathon, se mai pot inscrie la oricare dintre cursele pentru adulți numai la Sport Expo, în Piața Constituției, în zilele de 15-16 mai. Inscrierile online s-au încheiat. Tot ce trebuie sa faceți pentru a susține cauza împăduririlor este ca, la înscriere, sa precizați că doriti să alergati pentru Pădurea copiilor. Grăbiți-vă, inscrierile la Sport Expo se vor face numai în limita locurilor disponibile și, după cum știm, ca și în anii precedenti, locurile se vor epuiza foarte repede.

Programul pentru cursele adulți – înscrieri și ridicări de kituri:

  • vineri, 15 mai: în intervalul orar 13.00 – 20.00 (înscrieri în limita locurilor disponibile și/sau ridicări kit-uri)
  • sâmbătă, 16 mai: în intervalul orar 11.00 – 20.00 (înscrieri în limita locurilor disponibile și/sau ridicări kit-uri)
  • duminică, 17 mai: în intervalul orar 7.00 – 7.30 (ridicări de kit-uri doar pentru cei deja înregistrați și care pot face dovada sosirii lor în București în dimineața zilei de 17 mai)

Cursa Copiilor:

  • sâmbătă, 16 mai: între orele 7:30 și 11:00 (înscrieri în limita locurilor disponibile și/sau ridicări kit-uri)

Cursele deja consacrate ale evenimentului sportiv sunt: Semi-maraton (21 km), Cursa Individuală (10,54 km), Ștafeta (4×5,27km), Cursa Populară (2.9 km) și Cursa Copiilor (între 0,85 și 1,4 km).

Pentru cei ce doresc să susțină Pădurea Copiilor și altfel decât alergând, ViitorPlus propune o donație simbolică pentru copăcei pe conturile Galantom ale fundraiserilor cauzei, care pot fi găsiți aici.

Programul zilelor de concurs și regulamentul competiției poate fi consultat AICI și AICI.

Vă așteptăm la Petrom Bucharest International Half Marathon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *