Unde plantăm și ne (re)vedem în primăvara lui 2024 🌱

Nu mai e mult și vom fi din nou împreună la plantări în acest nou an și nouă primăvară. Ne-am planificat 13 evenimente cu voluntari și oameni ai comunităților locale în perioada 7 martie – 23 aprilie.

Opt dintre evenimente fac parte din programul OMV Petrom, România Plantează pentru Mâine, cea mai mare inițiativă națională de plantare finanțată din fonduri private. Celelalte cinci sunt susținute de DPD România, Ipso Agricultură, Metropolitan Life și Michelin.

Comunitățile în care vom planta sunt: Amara (Jud. Ialomița), Cernavodă, Cumpăna (Jud. Constanța), Florești-Stoenești (Jud. Giurgiu), Gârbovi (Jud. Ialomița), Pantelimon (Jud. Constanța), Ploiești (Jud. Prahova), Sărățeni (Jud. Ialomița), Sinești (Jud. Ialomița), Slobozia (Jud. Ialomița), Techirghiol (Jud. Constanța).

Vom planta pentru prima oară în Cernavodă, Cumpăna, Pantelimon, Sărățeni și Sinești. Și uite așa vom ajunge cu numărătoarea la 42 de comunități cărora le-am oferit copăceii cu speranța de mai bine pentru oamenii locului.

Te așteptăm așadar la plantare într-una din localitățile de mai jos! Dă click pe locația preferată pentru a te înscrie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *